Compact Powder Jerrrr ...!!!


"Engkau yang cantik, engkau yang gebuss, engkau yang manjaaaa"......~lallalalalalala~ 
Wanita dan kecantikan memang tidak boleh dipisahkan, 
bagai aur dengan tebing 
bagai irama dan lagu 
hahh, sentimental sikit malam ni.....

malam yg sunyi sepi, anugerah Allah s.w.t ni 
(mentang2 pagi tadi dengar ceramah Ustaz Don..eheeh)
jari jemari kemetot ni bagai dipanggil2 jer, mintak update blog...
dan sekali lagi ( bape banyak kali daaa..)
saya nak share testimoni ini
pengamal tegar skincare suplemen SHAKLEE
transform habis...
toksah citer banyak, korang layan jer la pengalaman Hani ni yea..
terbaekkkkk lahhh...
"Hi Semuaaaaaa.....selamat petang..selalunya asek letak testi customer je kan..bila lg nk buat testi sendiri..haaa ni dia testi makk..
Tengok gambo kt sebelum tu mak makan vita C tp dari brand lain tp x jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan x siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah ckpla merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..
Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest sy minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee x saba2 nk kulit cantik okey...slps sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..then terus mkn Set D ( VITA C, VITA E, BCOMPLEX) utk dpt hasil yg lg POWER...Alhamdulillah....tak mau tukar yang lain dahhhhh.....Sekarang x perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dh k...just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh....."



gambar sebelum dan selepas
(click image to enlarge)
Hani share testi ni kat closed grup FB @ SGL

hasil setiap orang tak sama yea...ini berdasarkan pengalaman mereka yang dah guna Shaklee..
jika ada yang consume Shaklee, tapi lom nampak hasil, cuba buat checklist ini:
1) adakah anda makan vitamin secara konsisten?
2) berapa kuantiti water intake sehari? adakah cukup 3 liter?? 
3) adakah anda "on" & "off" ambik vitamin?
4) bagaimana cara dan gaya pemakanan anda?? 

so, tepuk dada tanya diri sendiri...
jika tak berdisiplin, jangan harap untuk dapatkan kesan yang hebat
(^____^)

ingin saya tegaskan kat sini, vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi, maka hasilnya tidak sepantas kilat seperti vitamin lain yang ada bahan kimia sebagai pendorong mempercepatkan tindakbalas...
ujian klinikal yang telah dijalankan oleh Shaklee, menunjukkan bahawa untuk mendapatkan hasil terbaik, perlu mengambil vitamin secara  konsisten selama 90-120 hari ( juga deoends pada badan individu )

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Info lanjut dan Order, boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : honeyonnee@gmail.com
Facebook : Mashitah Mamat

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa