Pengedar Shaklee di Putrajaya, Dengkil & Bangi

Dah bersawang kot blog saya kan....labah2 pon penuh dah ni...hahahaha....lama sangat dah rasa tak update pape kat sini kan...

Tapi hari ni, saya nak share kisah kawan baik saya yang kini dah jadi salah sorang pengedar Shaklee di Putrajaya, Dengkil dan Bangi serta kawasan sekitar....boleh hubungi Suhana, atau nama manja nya Sue...ecehhhh...hehehehe..she really nice person walaupun muka nampak cam gangster & garang...kakkakakaka


Suhana Bt Salihuddin
(Sue)
Whatsapp : 019-2951580
Shaklee ID : 877227
Blog : GojesMommies
FB Fanpage : GojesMommies

Bagi sorang wanita, memang banyak perkara yg bleh jadi isu sensitif kan....contoh bila orang selalu duk mengata, gemuk la, gelap la, selekah la dan apa2 saja yg menyakitkan hati...sebab saya juga pernah melalui semua itu.....uhukkkk...

Tapi disebbakan rasa keterujaan tu, Sue dengan senang hati ingin berkongsi pengalaman dia consume Slimming Set Shaklee....sy pasti ramai yang alami benda yg sama kann.... 

____________________________________________________________________

Assalamualaikum gojes...harini saya nak bukak 1 rahsia.pada mulanya rasa malu nak sharing.yelah, mana x malunya nak cerita kat orang yang saiz pinggang 100cm, bersamaan dengan 1 METER! Huhuhu...sedihnya...

Meh nak cerita dari mula...Saya ni dulu waktu anak dara memang seorang yang sgt aktif. Berpanas kat padang tu x kire mase la. Kurus tapi hitam legam.Hehe.. 


Anak dara yang ganassss... 

tuuuu dia gemuknyaaaa... 

Lepas kawen, kena la jage kulit kannnnnn..Tapi berat badan naik sikit-sikit...Lps bersalin anak pertama pd Disember 2010, berat badan sy mmg susah sgt nk turun. Teringin nk dpt bdn cam nak dara balik, sy pun mkn 1 supplement untuk kurus. Sblm ni mmg sgt popular lah supplement tu. Syoknye sy dpt turunkan berat bdn secara mendadak dlm masa 1-2bln je.. 3bln stop mkn ubat tu, berat bdn naik mendadak dlm masa 2minggu je..tension2...yang paling tension tu anak sy tengok iklan Shin Chan, pastu bile Shin Chan ckp "mama perut ramping....", anak sy sambung TIGA LAPIS! Asben plak gelak2 bila anak cakap camtu. Sy gelak jugak, tp dlm hati TERBAKAR..
Sy pun mintak kebenaran asben tuk consume balik ubat kurus tu tp die x bagi sebab takut side effect macam di war-warkan. Sy pun google2 la tuk cari produk yg selamat, halal dan berkesan..Alhamdulillah sy terbuka hati berjumpa dgn sorang kenalan lama, seorang pengedar Shaklee..sy fikir alang2 nk consume Shaklee, lebih baik sy join ahli. Boleh dpt diskaun n bonus pun ade.. sy dah 1 bukan consume Lecithin, dan Herblax untuk turunkan berat badan. Cinch Tea pulak sy minum bile badan rasa x bertenaga.. ukur lilit pinggang berkurangan 8cm, wlaupun makan nasik n tidak bersenam. 


Produk Shaklee ni tak menyebabkan pengurangan jisim otot cam ubat kurus. Bila jisim otot berkurangan, tu yg berat badan boleh turun n naik mendadak tu.. Lepas ni sy nak tambah lagi, nak consume Cinch Shake n Omegaguard pulak. Rase menyesal pulak tak consume full set Shape Up Programme Shaklee..Nak buat macam mana, dulu ongkosnya enggak cukup.hehe...Okey lah, nantikan testimoni Cinch Shake n Omegaguard sy yang akan datang!
____________________________________________________________

Alhamdulillah, bahagia rasanya bila dapat tolong orang, apatah lagi kawan baik kan...
dapat kesihatan yang baik
makin cantik, gebusss, kurus dan comel
dapat jana side income lagi bersama Shaklee dan yang pasti di bawah SECRET & EXCLUSIVE GRUP saya...
sesiapa yg berminat nak jana pendapatan , boleh hubungi saya..
yuran keahlian cuma RM 65
tak perlu keluarkan ribu riban nak join MLM...
tapi pulangannya, boleh cecah hingga 5 angka...sape nak kasik kan...^___^

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa