Kelahiran Pertama Mudah Dan Lancar, Susu Badan Meriah

Tahniah buat Puan Erin Nurdin diatas kelahiran cahayamata pertama ni...comey sangat..
tengok la pipi dia, aieeee gerammm
Alhamdulillah, sihat walafiat 
dan tahniah jugak sebab pilih vitamin Shaklee 
bertuah badan sebab dipertemukan dengan Shaklee semasa kehamilan pertama
saya plak, kenal Shaklee selepas 60 hari berpantang...
susu badan tak meriah 
sedangkan lagi 30 hari nak mula kerja dah,..stress sebab tak sempat dan tak mampu pun nak buat stok EBM untuk Onnee

akhirnya jumpa produk Shaklee..
"better late than never"
(^_____^)
syukur sangat dan tak perlu keluar banyak belanja untuk beli susu formula
jimat banyak dan duit tu boleh buat simpanan untuk Onnee

baby sulung Puan Erin Nurdin
comel kan..


sharing pengalaman Puan Erin Nurdin di secret grup Facebook kami
terima kasih kerana sudi berkongsi pengalaman
Salam .. saja nak share pengalaman consume set kehamilan shaklee , sy pregnant anak pertama dan saya x tau perbezaan antara yg consume dan tak consume shaklee, tp mase bersalin hari tu sy kene induce, mmg senang sebab x smpi 2 jam rase sakit dah bersalin, doc dengan sister sendiri bg tau yg saya senang bersalin, nk kata rse sakit bersalin tu lagi sakit rase sembelit .. x sakit sgt la kot.. sebb klu dgr cerita kawan2 semua ngeri2, lepas bersalin nurse suruh susu kan baby. Alhamdulillah susu ade.. anak 1st org kata susu susah nak keluar tp sy ok..sambil menyusu ade nurse tu bg tau bersih anak awak.. putih.. yg ni x leh nak komen jugak sebb sy rase baby mmg keluar putih kan? Bab yg bersih tu lg la sy x tau bersih dr segi ape.. skrg ni nk bg baby menyusu pun x boleh leka takut baby tersedak, banyk kali da minum smpi trbatuk2 dia, susu laju sgt.. kesian.. dan hari ni harike 14 berpntng dan sy terus consume pulak set berpantang add on lecithin.. harap2 boleh kurus balik

Semasa Hamil : Consume VITAMIN IBU HAMIL
Semasa Berpantang : Consume SET BERSALIN MODEN (Normal/Ceaseran)


Sebarang kemusykilan dan nak tahu info lebih lanjut tentang nutrisi/produk SHAKLEE, jangan segan silu untuk hubungi saya yea. Setiap pembelian di honeyonnee.com , anda layak mendapat free consultation berterusan after sale services, jadual pengambilan vitamin dan tips-tips kesihatan bersama Shaklee.

Mashitah Mamat
019.312 1609
sheetah82@yahoo.com
www.honeyonnee.com

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa