Turun 3kg Dalam Masa 10 Hari Dengan Lecithin

Manusia ni, sangat-sangat kompleks penciptaan Allah s.w.t
setiap orang berbeza, tak ada yang sama walaupun sekecik zarah...ecehh
betul tak?? ke salah statement saya ni...hahaha
mana tak nya, ada orang senang nak kurus, ada orang susah nya la nak kuruskan badan...
ada orang nak gemuk tapi  susah benor nak gemukkan badan walaupun melantak macam-macam mengalahkan naga Tasik Cini......opssss (sensitip isu)
kat negara kita ni ajer, masalah obesiti pada tahap tinggi jugak la...
dah nama pun kaya dengan pelbagai makanan dan masakan..
makan tak hengat.....dah kenyang tersandar, baru teringat ...i'm on diet...
lalalalalala
terlajak perahu boleh lah diundur, terlajak makan, ??
segala macam lemak dah masuk baik punya melekat 
haaa, sudahhhh...camna nak buang lemak pulak??
senaman la paling jimat kos...
ada masa ker???  bape ramai yang kat sini, selalu bersenam??
saya?? tak penah langsung..tak sempat...memang tak ada masa langsung nak bersenam....

shortcut : suplemen atau paling glemer "ubat kurus"
warning : jangan sebarang makan ubat kurus, bahaya..kalo tak sayang nyawa, teruskan niat anda...

ok, terus ke main point ..
actually, hari ni nak share testimoni ni
kagum gilerss weehhhh

10 hari ambik Lecithin Shaklee, boleh turun 3kg
chuppp ---> lecithin shaklee bukan "ubat kurus" yea
lecithin ni, salah satu fungsi dia, agen pembakar lemak 
so, layan testimoni ini....

Vitamin Shaklee : Lecithin
Mula ambik : 18 Mei 2013 >>>> 68kg
Result : 28 Mei 2013 ( selepas 10 hari) >>>> 65kg
Total loss weight : 3kg 


just nak share smthing 
mengambil shaklee lechitin dari 18thmay2013 - sekarang 28thmay2013 - 10hari 
saya dah kurang 3KG!! yeay!!! baru timbang tadi.2 penimbang pakai sbb tak puas hati dgn berat yg turun hehehehe....


berat pada 18.5.2013 - 68KG 
hari ini 28.5.2013 - 65KG



Kenapa success?? kerana Cik Hasnita menjaga pemakanan jugak, dats why cepat berkesan pada diri dia...

  • tidak mengambil karbohidrat terutama nasi selepas jam 6.00 pm ... ANDA??? 
  • kurangkan makanan berlemak dan berminyak...ANDA???
  • ambil dalam kuantiti sedikit sahaja jika benar-benar lapar.. ANDA???
  • minum nestum 3 in 1 pada waktu pagi atau kadang-kadang makanan bergoreng...ANDA???
  • lebihkan minum air kosong berbanding air manis...ANDA???
  • BAGAIMANA PULA DENGAN ANDA???? MAHU KURUS JUGAK, kene jaga pemakanan bebeh....
ada juga yang mengeluh, "shaklee ni tak berkesan la" , "shaklee ni slow sangat la".....

cuba cek balik, bagaimana gaya pemakanan anda dan bagaimana pulak sukatan pengambilan air kosong setiap hari...
mengikut rules, orang yang mengambil suplemen ( tak kira jenama apa sekalipun) untuk kuruskan badan, perlu mengambil air kosong berdasarkan berat badan = 1 liter air bagi setiap 25kg berat badan anda

Nak sertai CABARAN KURUS bersama saya dan Shaklee??? jangan segan silu untuk hubungi saya 


Untuk dapatkan set vitamin Shaklee, mengikut bajet anda, boleh hubungi saya yea...free consultation jer...
jangan segan-segan..malu bertanya, sesat jalan >____<

Sheetah [Shaklee ID : 881842]
Whatsapp|LINE: 019-3121609  | SMS : 017-9005898
Emel : sheetah82@yahoo.com

DISCLAIMER 1# 
Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

DISCLAIMER 2#
Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pambacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa