"Anak Saya Makin Berselera" , "Anak Saya Cemerlang Dalam Pelajaran" , Anak Saya Dah Kurang Diserang Asma ~ mode: happy

Testimoni #1 : anak jarang demam, selsema dan sakit...dan very amazing, kalau dia kene asma   pun, dia still aktif


Testimoni #2 : kesihatan mereka bertambah baik, stamina dan kecerdasan mental serta fizikal juga meningkat ~ semakin cemerlang dalam pelajaran



Testimoni #3 : just realize Meal Shakes ni rupanya bukan setakat membantu anak yang picky eater, malah membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema



Testimoni #4 : hidong x runny nose lg...bo pon ok da..xda angis..x da merah muka..



Testimoni #5 : macam-macam cara nak bagi anak selera makan.....bila bg Meal Shakes sesudu dlm susu dia selera jadi bertambah...asik nak mengunyah jer.......poo poo pn lawas.....tak rugi melabur utk si manja


Testimoni #6 : fully bf, tapi anak tetap sakit...opppppss, bukan salah susu ibu yea....lain kanak-kanak , lain keadaan dia.... (susu ibu tetap yang terbaik.....)
ibu ini beri meal shakes untuk anak , lepas a few months amalkan Meal Shakes, anak belum pernah demam sampai sekarang, selara makan menjadi-jadi..Alhamdulillah syukur dipertemukan dengan Meal Shakes ni


"sharing is lurve"

bagi ibu-ibu yang dah amalkan Meal Shakes, pasti tahu kebaikan dan faedah Meal Shakes..bagi anda yang masih ragu2 atau takut2 nak cuba, boleh klik SINI ....
detail tentang Meal Shakes'

yang pasti Meal Shakes Shaklee tiada bahan2 pemanis atau pengawet...dah yang pasti HALAL....
 tiada sedikit pon guna sumebr daripada haiwan, semuanya tumbuhan..
sebab itu lah, Meal Shakes ni juga sesuai utk orang VEGETARIAN
________________________________________________________

Untuk dapatkan set vitamin Shaklee, mengikut bajet anda, boleh hubungi saya yea...free consultation jer...
jangan segan-segan..malu bertanya, sesat jalan >____<


Sheetah [ID No: 881842]
Whatsapp|LINE : 0193121609 / SMS : 0179005898
Emel : sheetah82@yahoo.com

DISCLAIMER 1#

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

DISCLAIMER 2#

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pambacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa