Appreciation Hitea 0707 @ Palace Of The Golden Horses Kuala Lumpur


Ahad lepas, 07/07/2013 bertempat di Palace of the Golden Horse, Kuala Lumpur berlangsungnya satu majlis yang sangat happening & comellll....hehehee...
kenapa happening?? dihadiri oleh ramai geng2 Jutawan Shaklee dari seluruh pelosok Malaysia, Kelantan, Terengganu, Pahang, Perak, Penang, Johor, Melaka, Kedah , Negeri Sembilan...pendek kata, semua negeri ada...hehehhe
dan apa yang comellll nya plak......??? sume datang mengikut tema : pink + hitam + gold ...walllaaahhhh....
dan saya yang memang jarang mengenakan busana kaler pinky pinky ni kan, layan jugakkk laaa.....hahahaha....
Kebetulan plak, memang dah ada skirt pink, beli dengan RNR Collection ari tu (lum pernah pakai sebab tak reti nak mix & match..toinkkkk)
oleh sebab itu, apa yang terlintas, blouse hitam jer, kene la dengan tema kali ni...

jalan-jalan cari kain, dapat la beli fistail dress ..murah jerr....tak mahal pun...RM 45 sehelai...
kain lycra yang digunakan pun selesa dan tak panas serta beralun elok jer pakai....

eyhhh chup, cam lari topik plak....hahahahah..ok balik pada event yang chomelll ni plak....

event ni memang spesel sangat....ada sharing session oleh 8 orang Master Shaklee...
sharing how to grow our bisness...
how to sustain in Shaklee ....
how to be the best distributor & consultation
how to share about the product...

dan yang paling penting,
topik yang tidak akan ketinggalan, 
Doa & Tawakal kepada Allah s.w.t......
ini yang amat dititikberatkan oleh otai-otai dari grup Jutawan....
rezeki hanya dari Allah s.w.t
mohon dan mintak dari Dia....

p/s : thanx & congrats to Presidential Master Shareeza & AJK yang terlibat dalam menjayakan majlis ini...
u r superbbb...

hanya suku dari warga Jutawan Shaklee
ramai lagi kat luar sana, nak hadir, tapi tak berpeluang kerana limited space kat hotel ni...
next time ada macam-macam event lagi...
bestttt sangattt...

bersama Master Zura, cum our mommy in Shaklee, our upline....
hubungan bagaikan adik beradik...sangat akrab walaupun kami hanya kenal melalui Shaklee...
yang lain-lain, adek badek saya a.k.a sideline....
bahagia tak famili kitorang??
 ahakzzzz....
saya?? yang 3 dari kiri..hehehe
okess, saya introduce 1 by 1...
dari kiri, Zura Betty, Hani, saya, Sya, Idailani dan Yani....
(chomellll tak Kak Tun....)

ramai lagi ni, tak tau mana menghilang, tak dapat bergambar reramai...
ada gak yang balik awal...
anak dah mengamuk...kikikikik


bersama-sama My Little Princess...
Onnee

see u next event........coming soon !!!
in shaa Allah 

Lurve,
MommaOnnee

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa