Jerawat Bernanah Kronik Pulih Dengan Vitamin Kesuburan????


Kenapa saya sangat fall in love dengan suplemen Shaklee??? kalo orang offer produk lain pun, saya tetap dengan Shaklee...bukan sebab saya pengedar, tapi disebabkan dengan keberkesanan dan banyak benefit yang kita dapat walaupun hanya consume 1 jenis vitamin...
cam Puan Fieza ni, beliau consume set kesuburan iaitu GLA Complex, B-Complex, Vitalea, Vitamin E, Alfalfa, Vitamin C, ESP bermula Disember 2012
lebih kurang 7 bulan, kulit beliau makin cantik dan bebas jerawat bernanah
nak tahu?? Puan Fieza kini sedang hamil..tahniah dear !!

Apa yang beliau sentiasa lakukan untuk memastikan kulit jerawat bernanah ni semakin pulih??

biasakan buat masker ESP + ALFALFA (hancurkan alfalfa dan gaul dengan ESP)
sapu VITAMIN E pada luka bekas jerawat
ambik suplemen secara konsisten dan banyakkan minum air kosong

** amalan ini boleh diteruskan walaupun sedang hamil, tapi jangan makan tau...
tak bagus utk ibu hamil sebab Vitamin, tinggi antioksidan & alfalfa adalah herba..agak panas...





Sebelum ni fieza asik promote pasal set kesuburan je kan...ni testimoni dari fieza sendiri selepas amalkan shaklee

Sblm ni fieza nk kuar/keje, make-up mmg kena tebal2 sb nk tutop jerawat expecially kt dagu...mmg hormon fieza sblm ni x ok, jerawat selalu turun naik. Mmg malu la tgk muka sendiri. rasa x confident berhadapan dgn org lebih2 dgn suami pun fieza segan.
Selepas hampir 5-6 bulan mencuba Shaklee dgn konsisten suami tegur jerawat dh x naik lg la kt dagu. Muka semakin bersih. Terasa gembira dgn pujian itu 

Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee...

Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1...Cantik Subur & Hamil...
Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt 


Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee...
Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1...Cantik Subur & Hamil...
Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt

Sebelum anda mahu consume vitamin Shaklee, dapatkan consultation terlebih dahulu supaya saya boleh cadangkan vitamin yang sesuai mengikut bajet dan masalah kesihatan anda...saya disini, sentiasa ingin membantu..... (<_________>)


Info lanjut dan Order, boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : honeyonnee@gmail.com
PM Facebook : Mashitah Mamat

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa