Kulit Cantik Dengan Suplemen SHAKLEE ~ sharing daripada pengguna ~

Sharing #1 : "sy ambil ESP, Vit E, B complex, Vit C, alfalfa, GLA Complex & sblm ni ada tmbhan zinc shaklee..byk tp tak membebankn jika mahu sihat & cantik"



Salam semua, nak bg testimoni sendiri lps gunakan produk shaklee..masalah sy sblm ni, muka berjerawat, parut hitam dan kulit kusam..mcm2 produk muka dh try tp masalah makin serius & akhirnya, adik sy sarankn makan supplement utk merawat masalah dari dalam badan..mgkin sbb bdn byk toksin, muka pun berjerawat..Lama sy review psl produk yang bersesuaian termasuk shaklee ni, baca kelebihan produk, testimoni, cara makan, tempoh yg boleh memberi kn kesan & kesan smpingan jika sy stop makan..tp alhamdullillah, dah hmpir 8 bulan sy dgn shaklee..mmg nmpk kesan yg positif & seterusnya sy sendiri jd pengedar & mencadangkn pada kwn2..siapa2 yang berminat, boleh la PM FB sy..
sy ambil ESP, Vit E, B complex, Vit C, alfalfa, GLA Complex & sblm ni ada tmbhan zinc shaklee..byk tp tak membebankn jika mahu sihat & cantik 
sy ambil ESP, Vit E, B complex, Vit C, alfalfa, GLA Complex & sblm ni ada tmbhan zinc shaklee..byk tp tak membebankn jika mahu sihat & cantik

Vitamin yang diambil : ESP, Vit E, B-Complex, Vit C, Alfalfa, GLA Complex & Zinc Complex

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sharing #2 : "berkat usaha, tawakal, doa... Saya dapt semula kulit saya seperti usia lewat belasan tahun... Memang bersyukur sangat-sangat"




Apa yang beliau ambik??? Vitamin Shaklee untuk penyusuan bayi + Lecithin + Omega Guard...
bonus, kulit jugak cantik....
itu keistimewaan Shaklee, multipurpose vitamin sebab setiap vitamin adalah untuk memastikan kesihatan optimum luar dan dalam.....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sharing #3 : "baru 2 minggu guna produk Shaklee, hasilnya jerawat kecut, parut mula pudar, body dah susut"




Vitamin yang diambil : ESP, Vit E, Chewable Vit C, Alfalfa

Sharing #4 : "Kesan jahitan after xcident makin samar2 dengan penggunaan ESP+ Vitamin E yang konsisten"


Assalamualaikum...Hye guyz just nak share testimoni diri sendiri 
Kesan jahitan after xcident makin samar2 dengan penggunaan ESP+ Vitamin E yang konsisten. Boleh jugak sapu Vita E tuh kat parut & jerawat kalau ada. So far sangat berpuas hati. Produk sapu2 parut yang lain mmg x jalan. Makin berjerawat kat area parut tuh lagi ada. So Shaklee jugak D BEST cos dia pelihara dari dalam and gantikan sel-sel yang dah rosak. Cuma kena bersabar, kesan kat setiap orang x semestinya sama. Start Consume Jan13 till Now. Harap2 lepas ni dah ilang terus parut tuh. Malu la kat muka. Ehe!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Setiap orang adalah berbeza..maka, penggunaan dan pengambilan suplemen adalahbergantung kepada masalah anda....saya nasihatkan, dapat consultation terlebih dahulu sebelum buat keputusan untuk membeli suplemen yea....boleh hubungi saya, free consultation sahaja...

cara pengambilan akan disediakan khas untuk customer saya....

luv u olss...

Info lanjut dan Order, boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : honeyonnee@gmail.com
PM Facebook : Mashitah Mamat

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa