Penawar HFMD - Hand, Foot and Mouth Desease ~ Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut


Apa perasaan uollss tengok gambar gugurl kat bawah ni??
Bagaimana kalo anak uolss yang jadi camni?? Alhamdulillah, ibu Wafa ikhtiar dengan suplemen Shaklee iaitu  Meal Shakes dan ESP..

Salam..nak share pasal Mealshakes dan Esp..
Kulit Wafa lepas HFMD,banyak yang menggelupas dan salin baru,alhamdulillah sepanjang HFMD saya bagi MEALSHAKES dan ESP shja,doc ada bg multivitamin dan ubat gatal untuk diminum jgk,tapi saya tak bg pon kat wafa,hihi..
sbb MEALSHAKES dah sedia terkandung multivitamin dan mineral yang diperlukan wafa..lagipon kandungan protein dalam MEALSHAKES dan ESP bantu cepatkan proses pemulihan kulit wafa,alhamdulillah..seelsema wafa pon cepat sembuh sekarang..sesudu sehari MEALSHAKES dan sedikit ESP bantu sihatkan wafa setiap hari..#sangat in love dgn Shaklee.


klik image untuk lebih jelas



Info lanjut dan Order, boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : honeyonnee@gmail.com
PM Facebook : Mashitah Mamat

1 comment

  1. Nice blog.. Following.. jemput singgah / follow blog kita http://umimuiz.blogspot.com/ ...tq

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa