Tambah Selera Makan Anak


Anak kurang selera makan, mama papa susah hati.....Tambah geram, kalo orang sekeliling tegur, 
wahhhhh kurusnya anak....tak cukup makan ker???
ggggrrrrrr.....
apa perasaan uolss sebagai ibu bapa..
nak marah kat orang tu ker?? memang takk la kann...
mulut manusia, memang tak boleh tutup kan....
apa lagi nak cakap, senyummm je la..dalam hati, Allah jer tahu...
"ingat aku kejam sangat ker tak kasi anak makan...."
hahahahahaha....sedeh weyyy..

mula la teringat camna payah nya nak kasi anak makan...jenuh main kejar-kejar..
habis idea dah nak masak apa bagi dia tertarik nak makan...

meh saya share lagi satu testimoni...


Assalamualaikum. .saya nak share kat sini..anak saya skrng dh umur 3 tahun..masa umur 1 tahun anak saya sangat2 kurus, kecik tambah lagi kulit ikut ayah dia..bile saya pg mane2 majeroti semua akan tanye berapa umur anak sy..dan mesti orang akan ckp kecik xcukup makan...makan hati saya dengar!! Tapi sejak beberapa bln yang lps say try bagi dia meal shake..alahamdulillah..skrng ni saya sgt bepuas hati..selera makan dia bertambah..nasik pon dh makan..buah pon dh makan..coklat semua dia makan..klu dulu susah sgt nak makan..terima kasih meal shake..
so, uollss pilih..nak terus biarkan anak cam tu jer, atau nak cuba Meal Shakes ni...dah ramai ibu bapa yang percaya dengan Meal Shakes...uollss tak nak cuba??
tapi satu saya tekankan, Meal Shakes ni 100% semulajadi..semua bahan adalah dari buah-buahan dan sayur-sayuran..free chemical..so, kesan dia tak akan nampak sekelip mata......

Nak Order??? Boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Syitah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : honeyonnee@gmail.com
PM Facebook : Mashitah Mamat

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa