Demam Shaklee Di Malaysia Semakin Parah !!

Masih ingat lagi masa saya mula-mula join biz Shaklee ni, masa tu bulan Mac 2012. Order melalui telefon, emel sebelum jam 12.00 tengahri, esok konpem barang sampai depan mata..., by Mr.Gdex Express...gilerrr cepat........actually cawangan Shaklee di Wangsa Maju tu, tak der la jauh benor dari pejabat.. lebih kurang dalam 15 - 20km ( anggaran dari mata kasar....bantai laaahh..hahahaha )...

Lama-kelamaan, ramai customer order dan nak COD secepat mungkin, jadi saya mintak En.Asben yang belikan barang terus di Branch WM.

Dan masa saya join dulu, Shaklee ni masih dalam peringkat perkenalan sebab ramai yang tak pernah tahu tentang kewujudan syarikat nutrisi terbaik & No.1 di Amerika ni....sebenarnya ada jugak yang tahu dan pernah ambik masa kecik-kecik dulu.....Shaklee masuk Malaysia sejak 1996, so no wonder la kan ada orang kita yang kenal apa itu Shaklee.....

Sampai satu tahap, produk Shaklee ni pernah dicemuh dan dituduh macam-macam.....

STATUS HALAL yang diragui
MEAL SHAKES yang dikatakan 'dedak ayam'
BASIC H - cucian yang paling selamat pernah saya jumpa, boleh buat mandi dan bersihkan luka.... ( pengalaman sendiri )

 dan macam-macam lagi lahhh...nak listkan satu persatu, pitamssss...hihihihi

dan kami tidak perlu melatah atau bertegang urat untuk menangkis semua tu....ternyata Shaklee adalah sebuah syarikat nutrisi yang gah dan sudah berada di muka bumi ni lebih daripada 50 tahun...
SIJIL HALAL - ada
KELULUSAN KKM - ada
BERDAFTAR DENGAN PIHAK BERKUASA KAWALAN DADAH (PBKD) - konpem ada

dan hari ini, membuktikan bahawa produk Shaklee adalah terbaik sehinggakan Malaysia kini dilanda DEMAM SHAKLEE......produk yang baik, orang akan suka dan beli dan beli.....

ini bukti SHAKLEE di hati rakyat Malaysia sekarang ini....koleksi gambar-gambar di bawah yang dikongsikan oleh rakan-rakan pengedar yang berada di sana ketika itu.....layan gambar-gambar ini, dan anda tahu, betapa hebatnya permintaan produk Shaklee di Malaysia.......

5 Sept 2013

14 Sept 2013

27 Sept 2013


28 Sept 2013

30 Sept 2013
gambar kiri atas - bahagian utama HQ Shaklee di Empire Subang..
nampak tak yang beratur panjang tu...?? beratur ramai2 untuk ambik barang yang telah pun dibuat bayaran sebelum ini di kaunter pembayaran... 
gambar kiri (bawah) - kaunter tambahan dibuka untuk belian menggunakan kad kredit
gambar kanan (atas) - ruang menunggu tambahan di luar stokis
gamabar kanan (bawah) - juga tempat menunggu, tapi di bahagian dalam stokis... :)


dan saya percaya, sampai ke hari ini, stokis Shaklee seluruh Malaysia sentiasa penuh dengan pengedar lama dan baru, yang sudah mula nampak, perniagaan Shaklee adalah suatu perniagaan yang boleh memberi suatu impak besar dalam kehidupan mereka terutama bagi surirumah yang ingin jana pendapatan pasif membantu suami atau pun sesiapa yang ingin mencari pendapatan sampingan.
Buat pelajar yang inginkan pendapatan untuk tampung kos belajar anda, pun digalakkan join biznes Shaklee yang hanya boleh dilakukan secara online...

(hanya sah untuk pengedar berdaftar sahaja)

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN BERSAMA GRUP KAMI
yang sudah berjumlah 148 ahli setakat hari ini,
3 Oktober 2013

Sebarang kemusykilan dan nak tahu info lebih lanjut tentang nutrisi/produk SHAKLEE, jangan segan silu untuk hubungi saya yea. Setiap pembelian di honeyonnee.com , anda layak mendapat free consultation berterusan after sale services, jadual pengambilan vitamin dan tips-tips kesihatan bersama Shaklee.

Mashitah Mamat
019.312 1609
sheetah82@yahoo.com
www.honeyonnee.com

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa