Kegilaaaannn Herb-Lax - buang toksin secara semulajadi

RM0.00 Shaklee : Herb-Lax is now available! Only 2 bottles allowed p/distributorship p/ transaction/p month due to limited stock. Only for walk in ordersat Home Office and Branch not applicable to online orders. Sorry for any inconvenience caused.
SMS daripada Shaklee...sebarang update atau berita, Shaklee akan SMS terus ke handphone kita....memang dah lama tertungu-tunggu SMS ni...HERB-LAX : supleme yang power utk detox/buang toksin..bagi yang mengalami masalah smebelit yang kronik, nak cuci usus utk elakkan kanser usus, yang nak dalam proses utk kurus, ini memang produk yang paling dinanti-nantikan....

oleh kerana high demand oleh rakyat Malaysia, tak hairanlah  Shaklee menghadkan pembelian Herb-Lax.......




nak tahu tak, hari yang saya dapat SMS ni, terus pegi serbu stokis Wangsa Maju untuk beli yang csutomer dah booking....esoknya, dapat SMS ini;
RM0.00 Shaklee : Please be informed  that Herb-Lax is temporary out of stock.

Arghhhhh, memang nanges la kan....bayangkan stok yang dah diedarkan ke seluruh stokis 1 Malaysia, terus sold out dalam masa 2 hari..... ternyata Herb-Lax is the best suplemen for detox....

tak payah dah nak tempek2 kat tapak kaki utk buang toksin, buang masa...hihii
saya pernah guna suatu waktu dulu, sebelum kenal Shaklee..
memang seksa especially waktu pagi nak bersiap pergi kerja...dengan gam yang tertempek kat kaki jenuh kikis, nak solat Subuh lagi kan....stresss

beli 100 keping, buang cam tu jer sebab tak pakai.....leceh sangatt...

sumber : google
(sekadar hiasan)



Berminat nak cuba produk Shaklee?? Boleh hubungi saya;

Mashitah Mamat [Sheetah]
Shaklee Independent Distributor [ID: 881842]
SMS|WhatsApp|LINE: 0193121609
Emel : sheetah82@yahoo.com
Facebook : Mashitah Mamat

p/s : Free Delivery sekitar Putrajaya 
Pos Laju ke seluruh Malaysia, inshaAllah sampai ke tangan anda 2-3 hari bekerja sahaja..

" Kepuasan Anda, Kepuasan Kami Jua "

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa