Barang Kelengkapan Bayi ~ Tilam Kekabu Little DJE ~

Pregnen kali ke2 ni, keterujaan sama macam pregnenkan Onnee dulu jugak..dan excited nak beli kelengkapan baby baru dengan semua benda baru...sementelah la pulak, pakaian2 Onnee dulu semua dah agak uzur...hurmm, tak tau la samada tak reti jaga atau rasa cam kesian la kat baby baru nanti...ahakzzzz... (alasan kan nak beli baru....)

Apa yang saya terfikir sekarang, nak beli set tilam kekabu by Little DJE.....memang dah lama ushar butik Little DJE ni...masa tu, Onnee pon dah besar,,dah tak perlu tilam kekabu....bila dah pregnen lagi ni, Little DJE jer saya ingat sebab design dorang yang gojes & comelll.....kenapa saya pilih Little DJE, jom layan beberapa gambar dari kedai dorang.... (saya tak dapat komisyen ke apa yea, juz nak share dengan ibu-ibu di luar sana utk dapatkan produk kekabu terbaik dengan harga yang reasonable)

Tilam Kekabu




Credit pic : LittleDJE

Ni harga dorang, berpatutan jugak la...

Harga :
RM230 (Without comforter)...
RM280 (With comforter)
RM130 (Sarung shj)
RM185 (Sarung + comforter)

Material:
Tilam, bantal & bantal peluk : 100% Kekabu, 100% Cotton
Comforter & bantal newborn : Fiber, 100% Cotton (Washable)

Size:
Tilam : 28" x 36" ( agak2 sesuai kot dengan baby coat daripada IKEA, nanti kita pergi ukur sama-sama..ehhehehe)

Bantal : 12" x 8"
Bantal peluk : 20" x 16"
Bantal newborn : 10" x 7"
Comforter : 30" x 40" x 0.5"


Boleh jugak nak walk in ke kedai Little DJE ni, ni address nya; (saya beli online je la kot..hihihi)

Butik Little DJE (SA 0175618-K)

No 20, 1st Floor,
Jalan Opera L U2/L,
Seksyen U2, TTDI Jaya,
40150 Shah Alam,
Selangor

Tel : 03-78316724
Email : order.littledje@gmail.com


https://www.facebook.com/littledje
Facebook : Little DJE

Selain drp tilam kekabu, Little DJE jugak ada jual tunku baby, barut baby, kain bedung baby, set comforter, nursing pillow, stroller pad, newborn pillow dan macam2 lagi....anda boleh intai-intai Facebook dorang atau website www.littledje.com


Jangan lupa dapatkan SET BERSALIN MODEN sekarang !!

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa