Advance Joint Health Tablet : menyokong kesihatan sendi berpanjangan

sendi

sumber : mr google

Bagi jutaan orang yang mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membongkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar dan payah. Pergerakan kita juga amat terbatas.

Jadi, jangan biarkan sakit sendi menghalang kita dari bergiat aktif, pencegahan awal boleh menjadikan sendi kita sihat pada masa akan datang.

Sama ada kita menghidapi sakit sendi atau tidak, adalah penting untuk mendapatkan nutrisi sendi seiring peningkatan usia.

Bercerita bab sakit sendi ni, semua orang akan merasa...tak kira tua ke muda, mesti akan dapat sakit sendi ni..apatah lagi kalau warga emas kan....
Situasi biasa yang kita lihat, terutama di masjid, di surau - ramai warga emas yang datang dan tiap kali tu jugak la, akan nampak kepayahan mereka untuk berjalan , untuk solat sekalipun...
sedih sangat tengok keadaan itu....sedangkan sakit sendi ni boleh dirawat dengan pengambilan suplemen/vitamin yang betul

Shaklee ada penyelesaiannya, iaitu Advance Joint Health Tablet

Advance Joint Health Tablet [60tablet]
Dos Pengambilan : 2 biji sehari selepas makan

AJHT ini adalah paten, Boswellia ekstrak yang bertindak pantas, ekstrak jagung, vitamin C, zink, kuprum dan manganese. Ia mampu mengurangkan ketidakselesaan sendi. Bahan-bahan ini ada fungsi tersendiri kenapa ia dipatenkan sebegitu.


AJHT memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara, iaitu ;

  1. menyokong keselesaan sendi
  2. meningkatkan kesan kusyen
  3. memelihara tisu penyambungan yg sihat


Jom kita tengok, apakah bahan yang digunakan untuk menghasilkan vitamin sendi hebat ini??

1. Ekstrak Boswellia



 2. Ekstrak Jagung (Glucosamine)





2. Vitamin C, Zink, Tembaga dan Mangan




Ramuan dan rumusan AJHT adalah diuji secara klinikal


TESTIMONI : Apa kata mereka yang dah mencuba AJHT....

Testimoni 1 :

Testimoni 2 :



Testimoni 3 :



Testimoni 4 :



Testimoni 5 :


Advance Joint Health Tablet Shaklee memang terbukti BERKESAN untuk merawat sakit sendi. Dengan izin Allah s.w.t jua..kita hanya berusaha yang terbaik..InshaAllah !!

bagi memelihara sendi yang kuat, fleksibel dan bebas bergerak , disarnkan mengambil set ini yang mana ia dirumus khas untuk masalah sendi dan tulang



Hubungi saya untuk mendapatkan rundingan tentang produk SHAKLEE, Cara Pengambilan & Tips Berkesan !! Eksklusif hanya untuk pelanggan di blog ini.

019.312 1609 

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa