Batu Karang Sebesar 2cm Keluar Spontan Dari Kemaluan

Batu karang merupakan buti-butir pepejal keras yang terbentuk di dalam air kencing. Ia boleh terbentuk di mana-mana organ badan yang berkait dengan proses pembentukan dan pembuangan air kencing seperti buah pinggang, pundi kencing dan saluran ureter (saluran menguhubungkan buah pinggang dan pundi kencing).

Batu karang terbentuk apabila kandungan bahan seperti kalsium, oxalate, cysteine atau asid urik di dalam air kencing pada kadar yang tinggi. Batu boleh terbentuk jika bahan tersebut pada kuantiti biasa tetapi jumlah air kencing yang sangat rendah.

Bahan tersebut akan membentuk kristal halus yang kemudian melekat pada dinding buah pinggang dan membesar menjadi batu karang. Biasanya, batu karang akan bergerak melalui saluran air kencing dan keluar dari badan apabila kita membuang air kecil. Batu karang akan menyebakan rasa sakit jika saiznya besar dan tersekat di slauran air kencing.

Bagaimana cara/keadah paling mudah nak buang batu karang, TANPA PEMBEDAHAN atau BELANJA YANG BESAR??? jom kita baca jap pengalaman seorang wanita, yang mengamalkan VIVIX SHAKLEE, dan akhirnya batu karang sebesar 2cm  keluar sendiri dari kemaluan tanpa rasa ngilu dan sakit..... Credit kisah pengalaman benar ini dari blog Cikgu Lyn

VIVIX Batu Karang!
SERAM smpi meremang bulu roma!!!
Huish hari ni sy dikejutkan dgn cerita seorg customer tegar sy.Dia ni mmg la byk penyakit & awal2 ms dia beli satu produk shaklee ni sy dh warning kena sabar dgn semua 'HEALING CRISIS' yg akan dialami...dia ok je pada mulanya.Selepas seminggu consume dia demam teruk & kena gatal2 merenyam...sy pujuk suruh teruskan dia ok lagi.bila mggu ke2 datanglah gout sehingga x boleh jalan!ms tu dia dh mula marah 'x nak makan lg hbs semua penyakit keluar!!!' Sy jwb 'Jgn McM tu, nak sihat kena sabar, klu x nk sihat x yah mkn'...pd ms yg sama sy mohon pd Allah sembuhkan
apa saje penyakit semua customer sy...Itu je sy boleh tolong...mggu lps mengadu plk sakit kepala...sy suruh sabar lagi...sehingga sy takut nk promote kat customer lain takut sy dipersalahkan bila keluar semua Healing Crisis tu...Hari ni belum sebulan customer whatsapp sy gambar tu!Allahu Akbar inilah kali pertama sy lihat BATU KARANG yg real babe!fuh!!!menakutkan mcmana blh kluar ye...customer sy ni perempuan...cer bayangkan...dia bgtau ms nk buang air tiba2 air kencing McM tersekat & dapat rasa ada benda tersekat...bila di Korek tu la seketul yg keluar!!!!adoiiii ngeri sy dgr dia cerita...tp bila sy tanya sakit x?dia jwb dia
X rs sakit atau demam.sebelum ni klu nk kluar McM pasir je pun dh demam & sakit smpi nk pengsan...alhamdulillah ms kluar ni x sakit...dia dulu penah laser Batu karang hbs rm5k...klu besar ni dia kata mau kn rm10k!!!Alhamdulillah dengan izinNya terbukti Shaklee bukan sekadar makanan tambahan tetapi ia dpt meningkatkan kualiti hidup dengan bajet yg sgt minima.Kepada customer sy ni,jgn berhenti jika ingin terus sihat...minum air byk2 & sy jg x kan henti berdoa utk semua customer sy...

batu karang sebesar 2cm yang keluar dari kemaluan customer Cikgu Lyn, semalam di rumahnya
Apakah Vivix ??? Ketahui lebih lanjut tentang VIVIX SHAKLEE di SINI

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa