Rahsia Cergas Buat Ibu Yang Di'HARAM'kan Jamu

Ramai ibu-ibu yang selepas bersalin, tak dibenarkan oleh doktor untuk ambik jamu....ini adalah disebabkan keadaan bayi ayng mungkin menghadapi pelbagai masalah kesihatan....

Seperti testimoni kali ini, bayi beliau disahkan ada G6PD Deficiency dan doktor telah melarang beliau untuk mengambil sebarang jamu yang mana ia boleh menyebabkan bayinya dapat prolong jaundice....

Bilamana dalam pantang, ibu-ibu sudah tentu terpaksa berpantang semua jenis makanan yang berkhasiat..hanya boleh makan makanan tertentu sahaja....ini akan menyebabkan si ibu kurang nutrisi dan menyebabkan badan sentiasa sakit-sakit, letih dan tidak bermaya....maka, disinilah peranan vitamin Shaklee dalam membantu ibu-ibu seperti ini.... Puan Diyana Zaim menggunakan 4 jenis vitamin yang memang biasanya disyrokan buat ibu-ibu selepas bersalin samada secara normal atau ceaseran, iaitu Vitalea, Vit C, Zic Complex dan B-Complex.


Mungkin testimoni Puan Diyana Zaim boleh membantu anda untuk menyelesaikan masalah yang sedang dihadapi... tak cuba, tak tahu ...dah cuba, boleh jatuh cinta..... (<____>)
Bila dah JATUH CINTA , terus daftar jadi ahli haaaaa... !!



'Salam semua..sebelum ni baca testimoni org je kan..hari ni nk share pengalaman sy sendiri consume supplement Shaklee..ok, ceritanya..Anak saya ade G6PD Deficiency..Pead anak saya dah beri amaran keras supaya jgn amik @ pakai any jamu sbb bleh menyebabkan anak dpt prolong jaundice..disebabkan risaukan anak, selama 2 minggu sy berpantang tanpa sebarang jamu..badan pon dah terasa sengal2, xbermaya..saya mula mencari sesuatu yg bersesuaian untuk pantang..awal2 nak try set pantang shaklee ni (VitaLea, B Comp, Vita-C & Zinc), ragu2 gak..mcm mn supplement bleh jadi set pantang kan..bila start amik set ni, sehari dua dah terasa kesannya..seriously sengal2 badan & xbermaya terus hilang..proses pantang yg tinggal separuh lagi saya lalui dengan sgt2 bertenaga..kwn2 & sedara2 yg dtg melawat pon ramai tegur sy nampak sihat dan bertenaga tak mcm orang pantang..anak saya pon Alhamdulillah tak kena jaundice lgsg..syukur Ya Allah dari situ sy dah mula jatuh hati pada supplement Shaklee ♥♥♥ '

Sebarang kemusykilan dan nak tahu info lebih lanjut tentang nutrisi/produk SHAKLEE, jangan segan silu untuk hubungi saya yea. Setiap pembelian di honeyonnee.com , anda layak mendapat free consultation berterusan after sale services, jadual pengambilan vitamin dan tips-tips kesihatan bersama Shaklee.

Nota : Daftar keahlian Shaklee sekarang dengan yuran keahlian serendah RM 65 (seumur hidup) untuk menikmati 20% penjimatan harga produk. Hubungi saya untuk maklumat lanjut. (^_^)

Mashitah Mamat
019.312 1609
sheetah82@yahoo.com
www.honeyonnee.com

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa