Pelancaran 1st Giveaway Spesel Untuk Breastfeed Mommies

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, akhirnya terlaksana jugak hajat aku nak adakan giveaway untuk kedai Shaklee online aku haaa...selepas sebulan duk pikir hadiah apa yang best nak kasi utk 1st giveaway ni kan.......

Aku letakkan diri aku dalam kasut si pemenang...agak2, apa hadiah yang aku nak...pikir punya pikir, dan disebabkan aku nih jugak breastfeed mom, so why not aku belanja mommies equipment untuk penyusuan ibu....lagipun, mesti ramai mommies yang suka kan..betul ke betul?? memang betul la sebab aku memang suka... hahahha.......

Nah ini dia poster giveaway baekk punya....comel tak? comel tak? muhahahahaha (perasan arh ko). giveaway bermula 04 Nov 2014 hingga 04 Disember 2014, iaitu selama sebulan.


nak tahu apa hadiah yang aku kasi, ni haaaa dia.....hadiah lumayan weh..(lumayan la bagi aku..hahah)
hadiah yg aku sediakan utk 1st giveaway ni, bernilai lebih kurang RM 750.00 ..ok lah kan utk test market...muahahaha..mana lah tahu, kot tak der orang pon nak join giveaway aku ni..muahahahaha...(sedih makkk ...) join la..join la..join la...eyh..eyh... ! (^__^)

layan la pic hadiah nih..kalo de sesape teruja nak join , boleh gi ke kedai Shaklee online aku ...klik je link kat bawah ni,








amacam ? teruja tak dengan hadiah yang dah sediakan untuk pemenang? 9 pemenang akan dipilih berdasarkan entry terbaik story tentang giveaway nih dan lepas tu, tapis tapi, akan lalui proses cabutan undi....

dan InshaAllah, aku dan crew akan pilih dengan adil dan adil tanpa prejudis....terbuka untuk semua blogger di Malaysia dan yang BUKAN ahli Shaklee

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa