Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html
Click banner utk join GA ni

Ni lah giveaway yang sangattttt simple pernah aku jupe..tak banyak karenah ...hihihihii....simple dan simple lah..

jom la meriahkan giveaway ni jugak..alaaaa, bukan nak hadiah sangat pun...nak berkenalan je dengan bloggers kat Malaysia ni....lagi lah aku ni baru je nak serius balik berblogging..sebelum ni, ikutsukahati aku jerrrrr...blog aku ni pon berlumut hijau dah..ngeh3....

Syarat-syarat simple di bawah ni:
  • Like Facebook Page (ada di sidebar..hehe)
  • Tag minimum 3 rakan anda! ^_^
  • Letak tajuk Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa
  • Copy banner dan link ke entri ini...letak url entri anda di bahagian komen ni ya..

Simple? hehe memang simple...
GA ini akan tamat pada 30 Disember 2014 jam 11.59 malam

Jom join! ^_^


3 rakan blogger yang aku nak tag :
Azah
HazritaKahar
Suhana

8 comments

  1. Saya join juga sini!

    http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum :)

    Sakura datang dari segmen yang sama. Good Luck in this segmen. ^_^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  3. Hi! Thanks sudi join GA saya!

    Cek senarai peserta kat sini
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-simple-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. anda terpilih! tahniah! sila hantar details ya

    http://kylifa.blogspot.com/2015/01/dengan-kejamnya-ingin-mengatakan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. vavvavavava...yeahh..hihihi..Alhamdulillah...tq darling ... (^__^)

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa