Website Best Untuk Download Template Blogspot Percuma

Assalamualaikum w.b.t


Hari ni tetiba datang mood gatai nak share pasal buat blog...
*hek eleh, macam la ko terer sangat kan..*

Memandangkan anak buah Shaklee aku ni, kebanyakkannya baru nak berjinak-jinak jadi burung...

eyhhhhhhhh....

jadi blogger....

so, aku nak share ler sedikit sebanyak ilmu blog yang tak semenggah yg ada kat aku ni haa...boleh la kalau nak buat blog ala-ala rumah papan tu....spesis kontraktor kelas F yang baru daftar semalam je aku nih...hikhikhik...

bulan lepas, aku terrr belajar ilmu baru >>> tukar template blog

godek sana, godek sini, godek sinun, blogwalking sana, blogwalking sini, blogwalking sinun
google merata alam.....akhirnyaaaa....aku berjaya tukar template blog.....

*kembang kuncup hidung aku* bila berjaya tukar template...

dan dan tuuu, penyakit datang....
..
..
..
..
..
..
penyakit giler tukar template

semua template yg FREE , seme aku try.....seronok weh..hahahahhaha
nasib baik tak jahanam blog aku..muahahahahha

ok2, meh aku share website mana yang best nak dapatkan template FREE ni...


1) http://www.lovelytemplates.com
2) http://xmlbloggertemplates.com
3) http://www.flashxml.net
4) http://www.flashxml.net/
5) http://www.deluxetemplates.net/
6) http://designscrazed.net/
7) http://all-free-download.com
8) http://www.bloggercandy.com/
9) http://www.ipietoon.com/
10) http://newbloggerthemes.com


ada gak template yang boleh dibeli, memang lawa cun giler terbabas...tapi siap duit aaarrr....

1) https://www.etsy.com/
2) http://blogaholicdesigns.com


Ni jer info yang aku boleh share setakat ni...kalau ada lagi, aku akan update hokey. !!

Selamat mencuba dan jadi giler tukar template cam hakuu ! hahahahahhha *gelak paling sopan*

1 comment

  1. Check out this blog http://webuilddesign.com/

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa