Cara Mudah Nak Kurangkan Simpul Mengkarung Semasa Hamil

Sape yg selalu cramp?? Kalau ore kelate panggil , nyetok karung...hehehe

Atau simpul mengkarung ( betul ke betul?)

Biasa, org pregnant selalu kene......tu tanda dia, tak cukup kalsium...sakitt jugok kalau kene...

Tu belum cerita bab sakit pinggang dan sakit belakang..semua tu jadi sebab :>> kurang kalsium

Masuk pulak bab gigi...kalau tak sakit gigi masa pregnen, Alhamdulillah.. Kalau ada, haaa..hati2.....tak mustahil hari nak bersalin nanti, terkena sakit gigi....tak tau nak habaq laa sakit lagu mana.....sakit gigi rasa.cam nak penampaq orang oooo..

Dah la sakit nak bersalin, sakit gigi lagi... ( menangis tak berlagu la wei)

PUNCA!!!

Kurang minum susu atau tak boleh atau tak lalu laa nak minum susu..

Ambik ostematrix/pil kalsium Shaklee jer

MURAH drp beli susu
MUDAH telan
yg penting, BERKESAN

Nak JIMAT, beli 1 SET terus utk bekalan sepanjang pregnant, tak payah beli susu tepung dah...

Beli 6, Percuma 1

Nak beli 6 jer, tapi bawak balik 7 Botol.... Utk 7 bulan punya stok...

Yang berminat.nak.oder, boleh hubungi 0193121609 atau boleh pergi ke blog ni utk maklumat lanjut www.vitaminhouz.com


6 comments

  1. memang selalu terjadi pada sy sewaktu hamil ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. elok sangat la cuba Ostematrix ni...berkesan betul.......kene simpul mengkarung, memang sakit snagat...huhuhu

      Delete
  2. saya pun kerap alami masa hamil dulu..:P

    ReplyDelete
  3. Mmg tanda kurg kalsium jika sllu cramp..

    ReplyDelete
  4. memang sakit kalau kena kan ,was here scheetah :)

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa