MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA

Assalamualaikum...
Makin rancak pulak aku join giveaway sejak dua tiga menjak ni..heheh
Bukan apa, nak support kawan-kawan blogger



Tapi Giveaway kali ni, memang aku suka
3 sebab kenapa aku excited dengan giveaway nih

sebab 1 : hadiah dia, makanan - coklat lak tu..hobi aku kan suka makan...muahahaha
sebab 2 : syarat-syarat nya mudah ..pejam mata je siappp ! hihihihi 
sebab 3 :  memang tak ada kat giveway lain ...jeng jeng..
ni pengadil/juri untuk giveaway nih......

hahahah, comel je kan pengadil/juri


Antara hadiahnya ialah :

Pemenang pertama : 4 Jars of Baby Krispie Milk Choco
Pemenang Kedua : 3 Jars Baby Krispie Milk Choco
Pemenang ketiga : Topup Bernilai RM 10.60 mehehe


yummmmmieeee !!

korang nak join jugak ke giveaway nih?? klik banner kat atas tu ( paling atas tu haa.... )

ok, good luck hokeyy !!


9 comments

  1. wah!!! cocolate.... mengancam jiwa.good luck honeynee

    ReplyDelete
  2. haha..saje wat kelainan.. bagi baby zafri pengalaman cabut undi utk giveaway pertama mommy dye hehehe...senarai peserta leyh cek sini nanti ye..

    http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-mommysignatures-1st.html

    Goodluck and thanks lagi sekali :D

    ReplyDelete
  3. Singgah dr segmen yang sama :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete
  4. WAH..sodappnyeee.... baby pon suka

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Singgah daripada segmen yg sama

    ReplyDelete
  6. Follow sini.. Semoga berjaya..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...gudluck....visit me http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/06/mommysignatures-1st-giveaway-by-eyrasaha.html

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa