Bidan Bersalin di Putrajaya

tetiba nak up story pasal bidan bersalin nih..padahal anak saya dah cecah setahun 3 bulan..hahaha.....

actually, last week ada orang taya saya pasal bidan yang servis saya & baby......sebab dia tahu saya berpantang kat rumah sendiri je masa lahirkan anak ke2....

nak cari bidan bersalin yang ok dan murah dan yang buat benda-benda basic macam mengurut, mandikan baby, sunatkan baby, cukurkan kepala baby...hihihi......

biasanya yg ada, harga dan servis ikut pakej.. baisanya pakej lengkap semua, sedia makan, sedia air mandi , uruskan bayi dan sebagainya...yang tu sesuai untuk mama yang tak ada org bantu semasa berpantang.

masa saya dalam pantang hari tu, adik datang rumah , jagakan saya dalam pantang kalau husband pegi keje...so, bab tu saya tak perlu pikir...

kebetulan saya bersalin di Hospital An-Nur Bangi, so ada seorang bidan kat sana, ambik jugak upah mengurut dan sebagainya dengan kos yang saya rasa agak berpatutan kalau untuk kawasan Putrajaya , Bangi , KL Selangor ...

nama bidan tu , Kak Rogayah....ramah dan baik...beliau tak perlu dijemput dan dihantar...beliau boleh datang sendiri ke rumah kita....

kalau sesiapa berminat dengan servis beliau, boleh hubungi Kak Rogayah, nombor telefon 019-6480269.

kene arrange masa dengan beliau sendiri sebab beliau bekerja di Hospital An-Nur Bangi. Masa bersalin ari tu, beliau jugak tolong uruskan uri. Husband cuma ambik dan bawak pergi tanam je...

Kak Rogayah tengah cukur kepala Humayraa 


sudah botak...heheheh...ni masa Humayraa umur 7 hari... 


ok, nah sekali lagi saya up kan detail untuk book bidan mengurut dan sebagainya

Kak Rogayah | 019-6480269


bukan untuk mama dalam pantang jer beliau mengurut..mama yang dah rasa kenguh-lenguh badan pun, boleh mintak Kak Rogayah datang mengurut...saya dah lupa berapa caj yang beliau kenakan..tp bg saya, berbaloi dan berpatutan.

selamat mengurut ye mommies..hihihii..

6 comments

  1. Pengalaman bersalin dan berpantang sendiri kat Putrajaya, cari bidan & tukang urut sendiri je..mommies boleh cuba try bidan nih, besttt BIDAN BERSALIN DI PUTRAJAYA

    ReplyDelete
  2. Bagus sebagai panduan org yg tgh cari bidan.. Ssh nak cari bidan skrg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..baru teringat nk hupdate kat blog ari ni....hahahaha..

      Delete
  3. wah bole la save no ni...mana la tau next year nk berpantang sndiri senang..

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa