blog vitaminhouz.com sedang mengalami masalah teknikal yang serius !

saya nih risau, sebab last month, saya ada anjurkan giveaway kat blog vitaminhouz.com tu....tetiba tak boleh appear lepas beberapa hari saya renew domain.....aduhaii

so, kepada para blogger yg dah pon join GA tu, saya harap korang bersabar yea..saya tengah usahakan untuk dapatkan & repair balik domain vitaminhouz tu..huwaaaarrrrr...sedih hakakkkkk tau...

doakan semiga domain tu boleh dapat balik yea..tq uolls...& maaf atas segala kesulitan....


2 comments

  1. alahai...awat jadi lagu tu...

    salam..tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus ye...

    ReplyDelete
  2. Harap2 cepat ler sembuh kan ... He he he ...

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa