Dekorasi Bilik Bayi Idaman Semua MakPak (@_@)

sebenarnya saya nak cari design menarik untuk make over workstation kat rumah nih.....nak bagi ceria la kan..konon, sumber inspirasi...tetiba terjumpa pulak hiasan-hiasan bilik bayi yang sangat cun melecun mak cun! *ko propa ke apa, jauh bebenor design workstaion dgn hiasan bilik bayi* hahahhaha...

ok, whateverrrrrrrrr...

yg penting, saya nak share gambar-gambar cantik nih, hasil meng google..
seriusly , sangatttt cantikk untuk diangan-angankan..hahahah..
boleh lah apply untuk hiasan bilik bayi korang nanti......

sumber inspirasi ... LOL

cuci mata  lah dulu nah...... sumber : pokcik gugel

Bilik Bayi Warna Tema Merah Jambu/Pink Sesuai Untuk Bayi Perempuan






















Bilik Tidur Bayi Tema Hello Kitty



Bilik Tidur Bayi Tema Mickey Mouse



Bilik Bayi Untuk Si Kembar






Bilik Tidur Bayi Tema POOH







Bilik Tidur Bayi Tema Hijau Oren Kuning ~ Warna Ceria 










Bilik Bayi Warna Purple




Bilik Bayi Warna Brown ~ Cantik Jugak !!









Bilik Bayi Color Biru ~ sesuai untuk Boboy !!






Bilik Tidur Klasik gitewww , siyes sangat cantikkk !!!












Bilik Bayi Design Simple !! save bajet oiii....









Bilik Bayi Tema PUTIH dannnn......... memang sesuai gabung apa saje kaler dengan putih, kannn !! saya sukerr...



Bilik Bayi Warna Turqoise ~ hijau turqoise ke biru turqoise tu?? hihihi





kenyang mata !!! hahahahahha...
.
.
.
.
.
.
dahh..dahhh...pi masak lekaih...

2 comments

  1. salam hi kita balas kunjungan. kita pun teringin nak deco rumah sendiri tapi skang menyewa nak buat ape2 pun pikir banyak kali hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam.....kann..memang teringin nak deco camni....tapi ada jugak yg deco bagai nak rak wp rumah sewa...sampaikan tuan umah tak pernah naikkan hrga sewa sebab taknak dia lari cari rumah lain...hehehehehe.....

      tu pon kalau dapt tuan umah yg bagus la..ngeh3

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa