Terima Tempahan Kuih Muih Sedap !!

hover kau tajuk entry kali nih..hahahahahahah...macam kau je kang yang ambik tempahan kuih.....

nak buat cekodok pun terkial-kial, inikan nak ambik tempahan segala kuih ...... simpan cita-cita tu dulu..bagi laluan kat orang lain yea.....hihihii..

sape2 yang duk KL ni, nak tempah kuih muih tradisional yang sedappp dan berbaloi baloi regenya, korang boleh contact kawan saya nih.......gerenti sedap dan lazat sangattttt...

korang pilih jer nak makan apa, ambik handphone, tekan nombor 019-3038137 Pn Liza ~ tinggalkan pesan...bila COD nanti, jangan lupa hulur uwangnya yea...hehehehhee...

boleh juga ke Facebook : Pn Liza

ok, sila cuci mata dan pilih ikut selera tekak memasing......






















yang biasa saya tempah dengan Liza nih, dan saya sangattt sukaaa....

~ nasi dagang ( eyh, tak der gambar yea...hihihi)

dan pernah makan

~ laksam
~ seri muka durian

yummmieee......

dijamin sedapp hokey...konpem tak kuciwa punya ...

cakap saje, sedap..sedap..tak guna kan..mesti ada review drp customer, barulah diyakini untuk buat tempahan, kan..kan..kan... !





2 comments

  1. Semua nampak sedap2 belaka..susah nak cari tempahan kuih2 tradisional ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah sedap dan puas hati....(^__^)

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa