Kelas Blog Asas #2 di Faizworld Training Center, Bangi



peserta kelas blog (asas) #2

Alhamdulillah, semalam setel bacth #2 kelas blog asas untuk para pengedar Shaklee di bawah payung Jutawan am nya dan grup MEGA khasnya...

dan caj nya juga murah-murah ajer, sebab saya dan Kay offer utk SID sahaja..so, kalau korang nih kategori di atas, boleh join kelas blog yg akan datang.
kami ajar cara nak design blog sendiri, dan asas SEO.

semalam para peserta tak ramai, so mudah kami berdua nk ajar one to one..cam bacth #1 punya kelas, ada pembantu tolong guide sama, sebab fullhouse..30 seat , penuh..hihihihi..

kelas yang kami anjurkan bawah seliaan CEO Faizworld Sdn Bhd, merangkap Founder JutawanShaklee PM Cery , dengan yuran yg sangat berpatutan berbanding luar.kami fokus pada grup kami sahaja. yang baru nak bermula bisnes Shaklee secara online melalui blog.

esok ada  lagi kelas untuk batch #3...

semoga ilmu yang tak seberapa yang dikongsi daripada kami, dapat memberi manfaat kepada semua. dah balik rumah tu, jangan simpan laptop bawah katil lak....berbloggingni kene konsisten setiap hari.kalau sibuk dengan kerja, boleh schedule kan entry korang. semua dah ajar semalam camna nak schedule kan entry kan....so, amalkan

bicara amal
bicara hasil

ada amal, ada hasilnya....





serius sungguh !

Pn Kay, fokus pada SEO


sesi pagi ~ fokus!!


tenaga belakang tabir, #lovelyjutawan

pemenang kuiz 





'cikgu' pun kusyuk je..hihihi

credit gambar Faizworld Training Centre





model Shaklee..hihihi



Husna, salah seorang business partner saya yang join kelas semalam

santai-santai



gambar kenang-kenangan, ini yang ada semalam.ada yang balik awal.sebab kelas semalam drag sampai kul 5 lebih...ehhehe
seronok bila belajar secara praktikal...

sesape yang nak join next kelas, boleh hubungi saya yea atau korang boleh tengok update di secret grup Facebook, MamaFaiz & Jutawan Shaklee.


4 comments

  1. salams jumaat mas, singgah kesini:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam amiizaa....
      boleh panggil saya scheetah...hihihi, tq..nanti saya singgah rumah amiiza lak..

      Delete
  2. ooo.. de kelas ni tuk shaklee yeeeee

    ReplyDelete
  3. haah, ada...khas utk ahli shaklee under grup kami jer...hihihi

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa