Kelas Blog (Basic) #4 di Faizworld Training Centre, Bangi


Assalamualaikum..

Hari ini orang lain semua berpusu-pusu balik kampung, sebab esok Aidiladha...tapi saya dan Kay, sibuk buat kelas blog..hahahha..

korang tak der kampung eyh? ke korang tak sambut raya haji....? tak wat korban ke tahun ni? hahahahaha..... (soalan-soalan cepumas itu utk kami..wiiiwiiiweee)


Aidiladha tahun ni, saya dan family plan nak beraya dengan anak-anak dan keluarga Rumah Pengasih Warga Prihatin...raya kedua, baru kitorang balik kampung.

oleh sebab nak raya, so kelas blog hari ni tak ramai mana la..ada dalam 7 orang sahaja...

so, lagi sempoi la buat kelas..fokus bebetul...


macam biasa, sebelah pagi part sy, fokus bab design2 blog...

sebelah petang, Kay take over ajar dorang SEO pulak...

petang, sesi kuiz, sesi kerja berkumpulan, dan dapat HADIAH...tu yang seme muka kegembiraan sebab dapat Shaklee percuma.....hehehehhhe..tahniah & good luck dengan bisnes Shaklee korang k..











nampak tak ada mama sedang dukung anak...baby dia tu baru 2-3 bulan je kalau tak silap..memang betol2 baru lepas pantang....nak belajar punya pasal, gigih datang kelas....

selain untuk pengedar Shaklee under grup kami, kami juga buka peluang untuk join kelas blog basic ni untuk orang luar, means bukan shaklee independent distributor ..

korang boleh tengok details seperti di bawah yea,


Tawaran khas !!
Kelas Blog & SEO 
(Cara naikkan trafik blog anda ke page utama google)

Apa yang anda akan dpt?

-Diajar create blog dari Zero to HERO secara exclusive

-Tips SEO & RAHSIA NAIKKAN TRAFIK BLOG KE FIRST PAGE GOOGLE DAN SOSIAL MEDIA

-Cara design blog asas supaya nampak lebih cantik & exclusive
- Cara mudah dan berkesan blogwalking
- Exclusive Group support untuk anda di facebook secret group Kelab Blogger 
- Dan byk lagi kelebihan

Yuran yg ditawarkan sgt murah berbanding diluar. Sungguh berbaloi.
Mengapa perlu bayar lebih??

Jika peserta PUBLIC join group kami yg sedia ada ( Organized by us - tarikh ditetapkan oleh pihak kami)

Fees hanya:
Rm100 / pax for weekday
Rm 120 /pax for weekend

Open for PUBLIC 
(Ur Own Exclusive Group * Tarikh ditetapkan oleh pihak tuan, subjek pada tarikh yang available)

Minimum 15 org

Fees :
Rm180 /pax for weekday
Rm240 /pax for weekend


Minimun 25 pax - max 30 pax
Rm150 / pax for weekday
Rm200 / pax for weekend

*Jika mahukan Exclusive group, whatsapp or telegram 
Kay 0182031995
Scheetah 0193121609

Untuk tempahan tarikh & pertanyaan.

*Tempat limited
*Harga memang murah dalam pasaran dan kami ajar dari zero sampai jadi HERO
*Pengalaman kami telah mengajar lebih dari 300 orang ahli Shaklee


ok bye, salam aidiladha untuk korang...mmuahhhh !!


2 comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa