Misi Cari Duit Poket

Alhamdulillah....apa yang dirancang, terlaksana hari ini..sebelum ni saya selalu buat kelas blog, kelas coaching, kelas itu ini kat Faizworld Training Centre je..

kali ni, kita ubah dan fokus pada small grup...sesi coaching santai di rumah saya ajer...

sambil minum petang ..

semua nak cari side income,...dapat cover kos pampers anak, kos petrol pergi balik kerja, kos makan di pejabat, kos nursery anak pun dah ok kan..

itu yang cuba saya tunjukkan cara , bagaimana nak buat...hanya secara online ,melalui bisnes Shaklee.....

good luck utk semua sahabat2 MegaMillionaire...

bekerja dalam jemaah, itu lebih baik...inshaAllah..


1 comment

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa