Grand Opening WERDA by Rumah Pengasih Warga Prihatin di Bangi Sentral

19 Oktober 2015 yang lepas, Rumah Pengasih Warga Prihatin melancarkan projek baru dorang

W E R D A

produk pertama, 

tudung labuh untuk wanita muslimah dan juga tudung kanak-kanak

WERDA SOFIA - tudung labuh untuk wanita
WERDA AYUNI - tudung untuk kanak-kanak

sangat comel tau..saya sempat beli sehelai WERDA AYUNI untuk Auni...memang comel sgt bila dia pakai..
sejuk perut, sejuk mata memandang bila tengok dia bertudung....

npelan-pelan nak ajar dia pakai tudung, didik dari kecik lagi..walaupun kadang-kadang dia suka tanggalkan tudung dia tak kira dimana..hihihi

tudung labuh keluaran WERDA memang sangat halus jahitannya..kain pun elok,sejuk dan terletak elok je bila pakai.
yang penting, tak melekap terutama bahagian dada..

dan best lagi, boleh buat sebagai telekung solat..just tanggalkan pink di bahu, dan jatuhkan, jadi lah telekung solat...

kalau korang nak beli, boleh jugak beli secara online kat butik online ini






sempat bergambar dengan orang kuat Warga Prihatin 

Ayah Masjuki
Ustaz Shauqi & isteri
Tuan Saiful Nang
dan keluarga Warga Faizworld



say W



special packaging , khas utk grand opening sahaja..



hai Humayraa...






wefie la pulak kann..
bersama keluarga Warga Faizworld



Auni dengan WERDA AYUNI 



amboi, siap masuk instagram WERDA_OFFICIAL tuuu..hihi




4 comments

  1. sekarang ni memang bayak dah yang buat tudung labuh tu..saya suka sebab banyak pilihan..kalau dulu susah nak cari..yang banyak ,tudung senteng..harapkan banyak tingkat je tapi tak labuh..kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul..byk dah tudung labuh...Alhamdulillah..kalau dulu, memang susah nak jumpa....hihihihi.dan saya sendiri pun dulu, pakai tudung senteng gak..huhuhuhu..

      WERDA ni tudung labuh, harga pon padan la dengan kain banyak guna utk sehelai tudung, & jahitan dia pun lawa , kemas...

      Delete
  2. sekarng ni dah senang nak cari tudung labuh kan..banyak butik yang da jual..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, betul.design je lain2..hihihi...sy suka design yg simple....hihihi

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa