Bye Bye Medela Freestyle



finally, tamatlah sudah khidmat Medela Freestyle ni kat aku & Humayraa...skang dah berpindak hak milik kat Ewa.....

Ewa jaga baik-baik tau...hehehe.

Sebenarnya aku sayang sangat tau nak jual ni, sebab aku jarang guna sepanjang breastfeed Humayraa dan memang dalam keadaan tip top lagi la..

Sebab apa jarang? Sebabnya, selepas aku lahirkan Humayraa, aku appply cuti tanpa gaji...so selama tu jugak la, aku tak ada pam buat stok EBM ke apa...memang direct feeding ja...aku guna breast pump ni masa awal2 kelahiran Humayraa..konon2 nak buat stok, nak beli freezer bagai laaa.....kununnn nyerrr...

lama2 aku dah malas sebab senang kasi direct ja haaa...hehehehee...

since dia dah besar, dah kurang menyusu, dan aku pun tak pam kat office walaupun skang dah masuk keje, so apa lagi... aku pikir, baik aku let go je la Medela Freestyle ni.....

esok2 kalau tetiba ter mengandung lagi, beli lain pulak la..hahahahahaha (yo yo je la haku kannnnn....)

mudah-mudahan la noh...sama2 doa semoga dimurahlan rezeki....

walaupun aku tak tau la time tu berapa hengget...harap2 tak naik harga giler2...

kalau tak, aku guna marmet je la...kakakakakkaka....

apa pun, breast pump medela freestyle memang terbaekkkk... !!

2 comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa