Rumah Double Storey di Bertam Putra, Kepala Batas, Penang Untuk Disewakan

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
 
 
Alhamdulillah, last year rumah yang aku beli kat Bertam Putra, Kepala batas, Penang dah siap. since aku dan husband belum lagi plan nak balik tinggal kat Penang, so kitorang decide untuk sewakan dulu rumah ni.
 
so, sesape yang sewa ni nanti, adalah first tenant lah..best kan, sebab rumah baru..korang lah orang fisrt yang merasa duk rumah nih..hihihii

ni serba sedikit info pasal rumah kitorang ni, 

Jenis Rumah : Double Storey Terrace
Keluasan : 1540 sft
Saiz Park : boleh muat 2 buah kereta
Bilik Tidur : 4 buah, 3 atas, 1 kat tingkat bawah
Bilik Air : 3 buah, 2 atas, 1 kat tingkat bawah
Tingkat Atas : Family Hall + 3 bilik tidur + 2 bilik Air
Tingkat Bawah : Living hall + dining Hall + Kitchen + stor + 1 bilik tidur + 1 bilik air + 1 washing area

Sewa sebulan : RM 1000 sahaja
deposit : 2 bulan
deposit utilities : RM 400 
 
 
sape2 yang berminat, boleh hubungi aku 
019.3121609
prefer whhatsapp @ telegram

Area strategik jugak la, sebab berdekatan dengan :
Mydin Kepala Batas
Hospital
Kompleks Kerajaan
masjid Abdullah Fahim
restoran ~ senang cari makan
lebih kurang 4-5 km nak ke tol Bertam
Pasaraya Sunshine
ILP
UITM Bertama
USM
bank pun dekat 
klinik gigi pun dekat..hihih
area situ, kawasan tengah membangun..
 



No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa