Segmen Blogwalking By Nurnbla (January)



Tag Kawan Aku Skettt..hihihihi


Meh support rakan blogger, join segmen blogwalking ni..aku pun dah lama slow melow blogwalking..bila ada masa free sejak 2,3 menjak nih, aku cuba luangkan masa untuk menyinggah rakan bloggers yang lain...nak berkenalan dengan rakan di alam maya la pulak...rakan-rakan yang lain, tengah sibuk fokus masalah dunia yang tak berhabisan..kohkohkohkoh..

gurau jer lah.....
gurau pon tak boleh kerr??? (^__^)

tarikh akhir untuk korang join segemn ni, pada 30 Januari 2016..hah, sempat lagi nok...
untung sabut, dapat menang salah satu kategori ni;
  • Top Blogwalking Blogger. 
  • Top Active Blogger Bulan January.

Good Luck untuk korang yang sama-sama join segmen ni hokey !!

1 comment

  1. tq join..

    check senarai pesserta
    http://nurnbla.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa