Contest LIKE, TAG, SHARE & WIN Perfume De'Xandra



Nak war-warkan kat korang yang belum tahu lagi.. Aku dah 2 bulan lebih jadi agen Perfume De'Xandra...

Dan hari ni, aku nak cari pahala lebih..nak hadiahkan korang 3 botol perfume
 Tapi ada syarat la..hahahahaha

Korang kene join contest ni..tapi contest ni sah kat Facebook sahaja. klik gambar kat atas tu untuk join ye.

Lepas tu, baca betul2 syarat2 contest tu..

senang jerrrrrr ! 

jangan lupa ajak kawan-kawan lain join sama.....hihihii

Good Luck !!

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa