Kalendar 2017 Dah Keluar, Dah Boleh Rancang Aktiviti Bersama Keluarga Tersayang

Persediaan awal tu kan bagus..bak kata pepatah, sediakan payung sebelum hujan...... so, dari sekarang dah boleh start plan untuk masa depan punya aktviti... macam2 aktiviti...

percutian bersama keluarga
nak tunaikan umrah
nak rancang cuti raya tahun depan pulak ke ..ahakzzzzz...
nak plan buat korban raya haji nanti ker...

kalendar sangat lah penting kan..tak ada kalendar ibarat hilang separuh nyawa... hihihihi

aku nak share dengan korang jadual public holiday utk 2017 pulak....aku pun nak jugak plan apa-apa yang patut......huhuhu



Sumber : onestopmalaysia

2 comments

  1. bagus ni :)

    salam aidilfitri dari aida...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..hehehe..excited tgk public holiday n cuti sekolah..hehehe

      Salam aidilfitri Aida. ;)

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa