GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM


Hi korang..macam biasalah, aku supporter tegar rakan2 blogger yang buat giveaway etc... konpem aku akan join............ kalau menang, itu bonus lah kan....boleh kasi Auni & Humayraa set Pocoyo and Friends ni... aminnnn ☺❤☺❤

Untuk Ibu Dilah, tahniah in advance for ur 7th anniversary ya... semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah swt. (^__^)


3 rakan blogger yang aku nak tag ialah :

Nor Rasidah Sidek
Nor Marshaliza Saidan
Nur Hazrita Abdul Kahar 

Good Luck for me & for all participant.... hihihih


p/s : jaga-jaga, M2M nak boommmm blog rakan2 yg join GA ni.... muaahahahahaha

8 comments

  1. tq sis join giveaway ni.. semoga berjaya ;)

    ReplyDelete
  2. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yg sama..
    goodluck..:) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    salam kenal dr peserta #7

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa