3 Pemenang Bertuah Giveaway Salam Perkenalan by MashitahMamat



Assalamualaikum semua, terutama buat peserta Giveaway Salam Perkenalan by MashitahMamat. Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kepada korang semua sebab sudi join giveaway ini. Sayang korang !

Seperti dijanjikan sebelum ni, saya akan umumkan nama pemenang pada 19 November 2016, Sabtu. Tapi terpaksa dipercepatkan sebab 19hb tu saya nak fly ke P.Langkawi la pulak. InshaAllah...so, baik saya selesaikan cepat-cepat buat pengumuman nama pemenang kan. Biar cepat, jangan tertangguh-tangguh..hihihi

seramai 82 peserta yang telah pun join GA nih...tapi saya memilih 3 pemenang bertuah sahaja. Untuk keadilan dan saksama, saya guna random.org untuk buat pemilihan pemenang.

Korang boleh rujuk senarai nama peserta di SINI.
.
.
.
.
.
.
Secara rasminya, ini adalah 3 nama pemenang bertuah untuk giveaway kali nih. TAHNIAH. Mereka ialah :

FEY LIEZ
http://deariescouple.blogspot.my/

NANA 
http://nfhuzairi.blogspot.my/

SYIKIN RAZALI
http://starlavenderluna.blogspot.my/



 TAHNIAH 
UNTUK SEMUA PEMENANG BERTUAH !

JANGAN LUPA WHATSAPP DETAIL BERIKUT UNTUK POS HADIAH YEA.

WHATSAPP KE 0193121609.❤

Mula2, kenalkan diri dulu tau... hihi...
lepas tu, kasi nih;

NAMA
ALAMAT PENGHANTARAN
NO HP


Nota : Saya akan pos semua hadiah selepas saya balik dari P.Langkawi yea.. TQ 


Untuk yang tak berjaya, jangan lah sedih2 tau... saya ada satu lagi giveaway..jeng..jeng..jeng...
.
.
.
.
kalau nak join, klik SINI.


(^______^)

10 comments

  1. Tahniah pada pemenang.. terutama shikin razali... hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, terima kasih... dan tahniah pada pemenang... =)

    ReplyDelete
  3. wah tahniah hehehe bak sikit hadiah nanti

    ReplyDelete
  4. terima kasih akak :D nanti saya whatsapp eh

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kak Mashitah, dan hadiah dah sampai pada hari Jumaat lepas.. =)

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa