Menang BIRTHDAY GIVEAWAY BY KASIHKUAMANI

Terkejut bila dapat whatsapp mintak alamat sebab nak pos hadiah menang giveaway...

Wowoooo, teruja kejap sebab ni baru kali kedua aku menang giveaway
.hahaha..

Alhamdulillah......dapat baca novel seram for free....



Malam tadi baru berkesempatan baca, seram jugakk..sempat sampai ke story ke3....lepas tu mata ni dah berat macam ada gam UHU...

Esoknya, sambung lagi sampai habis..bila baca kisag seram waktu siang, dah tak rasa seram dah..yang lain pulak datang ~ kelakar. Aku boleh gelak jer untuk 2 story terakhir tu......

Eyh, tapi scary jugak laa..especially kalau adik-adik yang masih belajar dan stay pulak kat hostel......
Mau fobia 7 keturunan nak masuk hostel...kah kah kah...

Jangan lupa amalkan ayat Kursi, baca Al Quran selalu supaya kita dilindungi Allah daripada sebarang perkara-perkara yang tidak diingini ye!

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa