BACK TO SCHOOL GIVEAWAY

KLIK Banner kalau nak join Giveaway ni..

nanti boleh tengok syarat-syarat camna nak join GA nih...
simple jer..

aku berminat nak join GA nih sebab hadiah yang menarik..aku suka notebook , aku suka stationery...

dannn

of course la nak support rakan blogger, + support mereka yang baru nak mulakan bisnes...

jarang jumpa anak muda sekarang yang berani untuk berniaga...cabaran berniaga nih lagi hebat dari kerja makan gaji tau...

aku pun bisnes, so InshaAllah tahu sedikit sebanyak duir dan ranjau ber bisnes nih...

yang penting, kene CEKAL, KUAT SEMANGAT, SEMANGAT JUANG YANG TINGGI, TAK MUDAH GIVE UP, KENE RAJINNNNN, MENTAL KUAT sekental EMAS supaya kita tak mudah rasa down bila kene kutuk atau kene kritik. ....

ok, korang...GOOD LUCK !!

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa