Happy 5th Birthday Nur Hadfina Auni



Assalamualaikum wbt

5 November 2016 | Sabtu 
genap umur kakak Onnee 5 tahun.

Happy Birthday anak mama..

mama dan abah doakan kakak Onnee menjadi anak yang soleh, bijak pandai, berguna kepada agama, bangsa dan negara..
menjadi manusia yang mempunyai semangat juang yang tinggi, keinginan yang kuat untuk mencapai kejayaan dan manusia yang baik budi pekerti ..InshaAllah


kebetulan 5 November 2016 jatuh hari Sabtu, hari cuti dan kebetulan pula 7 November 2016 tu hari konvokesyen UKM mak teh Masidayu binti Mamat, adik perempuan bongsu mama.
So tok ayah dan nenek pon datang sekali..pak su Amar HAkim je tak dapat datang sebab dia ada tournament bola sepak wakil Sek Keb Chiku 3 di jengka...

Tok penang dan pak su maksu penang pun datang Putrajaya sama-sama celebrate birthday kakak Onnee..

pada hari tu, tak jemput ramai orang pun..sekadar kenalan rapat jer..
mama pun cuma masakkan laksa penang, abah beli buah epal, dan ada kudapan-kudapan ringkas sahaja...

last minute planning nih..sorry sayang, sebab mama tak buat majlis besar-besaran sangat untuk kakak...dan yang penting, tak ada tiupan lilin pada kek...hihihih

majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat oleh tok ayah... 

Alhamdulillah, semua berjalan dengan baik..

terima kasih kepada semua sahabat handai yang datang memeriahkan majlis yang tak seberapa..

ada rezeki lebih, next year kita buat lagi ye...

mama dan abah nak jadikan ia sebagai kenangan terindah untuk anak mama...









birthday nangis la pulak sebab malu bila orang duk provoke suruh potong kek...
alahai, anak mama ni pemalu rupanya...hikhikhikhik....


mama & abah LOVE SAYANG kakak onnee sangat sangattt !!

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa