Menang GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki Onnee & Humayraa, menang GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM, hadiahnya -->> set Pocoyo and Friends

tak sangka boleh mennag, happy sangat..terima kasih kepada penganjur, blog CERITERAIBU

dah terima hadiah semalam by Pos Laju, excited giler tau...buka parcel, nah keluar 3 ketol benda yang sangat cute mute...bukan mok nya ajer yang excited, anak-anak double triple excited & suka giler... hihihi 
Korang jeles tak tengok set POcoyo aku nih?? hahaha
kalau nak jugak, korang boleh order dengan Puan Dilah. Boleh tengok contact number kat poster kat bawah nih...harganya, tak pasti pulak. korang terus jer contact Pn Dilah yea. 

(tolong promote rakan-rakan blogger jer) (^__^)




No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa