Planner & Calendar Giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN GIVEAWAY


Sebelum ni aku ada menang giveaway yang hadiahnya set Pocoyo and friends yang cute mute..seronok pulak rasanya sebab aku nih jarang nak menang menang hadiah nih..hahahah

kali nih, memang rezeki anak-anak..Alhamdulillah, happy...

so, untuk kali nih pun, nak try lagi join giveaway..sambil2 support rakan blogger, ye tak?? hihihi

korang yang nak join GA ni, klik je banner kat atas tu yea...

then korang follow je la syarta-syarat yang penganjur dan tetapkan..senang jer..

-------------------------------------------

Hadiahnya ialah 3 kalender meja MSU
1 planner MSU

Pemenang yang dicari : 4 orang
Hadiah tambahan akan ada bergantung pada penyertaan dan kegilaan tukang buat GA ini.. hehehe..

Pemilihan pemenang adalah menggunakan random.org
Tamat pada : 23.01.2017
Pengumuman pemenang : 24.01.2017
Tuntutan hadiah : 24-26.01.2017
Hadiah akan dipos pada : 27.01.2017 (Insya Allah)

2 comments

  1. All the best

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/01/planner-calendar-giveaway.html

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa