Planner Bajet Tahun 2020 Sudah Mula Dijual

September 15, 2019

Planner lebih dari sekadar perancangan tugas harian kita. Dengan planner, seseorang boleh meningkatkan tahap produktiviti dan kelangsungan hidup yang lebih teratur, asalkan manfaatkan sepenuhnya fungsi planner yang kita dah pilih dan beli.

Atas sambutan yang memberangsangkan tahun 2019, maka pihak Syabab lagi sekali keluarkan planner lebih kurang sama tapi tak serupa malah lebih baik dengan design cover yang lebih fresh dan cantik.

Ini lah 8 design cover planner bagi tahun 2020. Kandungan dalam planner, semua sama hanya berbeza design cover.

Yang mana satu pilihan anda?



Planner ini dijual dengan harga RM25.00 senaskah. (tidak termasuk kos penghantaran). Dengan setiap pembelian Planner 2020, akan dapat 2 free gift bernilai RM15.00 iaitu Wall Calendar & Planner Budget yang sama design covernya dengan Planner 2020 yang anda pilih.



Planner yang sangat catchy dan 300% FRESH dengan content yang ditambah dengan input baru yang bakal memberikan anda manfaat untuk tahun 2020!

Nak tahu apa antara keistimewaan Planner 2020? Nah ini dia aku kongsikan dengan korang. Bagi aku dengan harga RM25.00 tu sangat sangat sangat berbaloi dengan rekaan grafik yang penuh warna-warni. 

Apa yang ada?

• Monthly Plan
• Weekly Plan
• Tadabbur Quran
• Daily gratitude
• Daily Good Deeds
• Weekly Reflection
• Weekly Dua List
• Monthly Challengge
• Monthly Review
• Ramadhan Challenge
• Qurban Saving Challenge
• 52 Weeks saving challenge
• Yearly evaluation
• Info Graphic 20+
• Blank Pages 30+
• Roadmap 2020
• Calendar 2020
• Vision board
• Holiday Calender (Malaysia, Indo,Singapore,Brunei )
• Quran Goals














Jom layur mata dengan 8 design cover planner 2020 sekali lagi. Jika korang berminat nak beli, boleh terus WhatsApp ke 010-369 9276 atau klik je wasap link ini Whatsapp Order Planner 2020




You Might Also Like

0 Comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa

Like us on Facebook

Followers