[TEMPAHAN BLOG] : Tempahan Blog Reseller Bantal Hotel DAS ABDUL GLOBAL


FULL VIEW boleh tengok kat sini > BANTAL HOTEL CORNER

Assalamualaikum & Hi!

Hari ni siap satu lagi blog bisnes daripada kawan saya, Seeha > reseller Bantal Hotel DAS ABDUL GLOBAL.

Seperti biasa, saya hanya edit dan buat susunatur semula blog ni. Template pula beli daripada Etsy. Blog untuk bisnes saya syorkan gunakan template yang simple dan kalau boleh 2-3 warna sahaja sebagai tema blog.
Ermm, actually personal blog pun saya syorkan gunakan template yang simple, smart dan dan nampak lebih matang. (^__^) 


2 comments

  1. Sukanyaaaa saya dengan tema simple blog akak ni... tenang je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. warna hitam putih, simple. tak serabut. hehehee

      Delete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa