Potluck Kaum Ibu

Dalam kesibukan kerja dan aktiviti bersama keluarga, memang jarang lah dapat join sesi bersama Master Cery dan kaum kerabat grup jutawan..tapi bila sekali dapat join, rasa tak nak balik...hahahah..
memang sporting habis lahh....
selama ni duk chat melaui FB jerr, sembang bagai nak rak, macam dah kenal lama..bila tiba jupe face to face, tersipu-sipu, terkepit-kepit malu-malu kucing.....tak koser aiiii...kakkaka

ini lah salah satu aktiviti yang paling saya suka dan yang best nya, dapat ramai kawan.....
kebiasaannya, kenal kawan satu pejabat, kawan masa belajar, kawan masa kursus jer...sekarang, 1 Malaysia dah kenal....( hoverrr ko satu Mesia )

majlis potluck ni buat kat rumah baru Master Cery di Alam Sari, pada 18 Mei 2013 (Sabtu) yang lepas..ramai yg datang..penuh satu rumah....anak-anak pon ramai ni haaa...:)

antara secebis ajer grup Jutawan
(ramai lagi kat luar sana yang berebut nak datang ber potluck sama..ehhehe)

banyak gilers makanan..macam2 ada...kenyang sampai ke malam 
terima kasih kpd yang punya makanan. bawak sikit sorang...
mintak halal makan minum yea...hihihihii

bersama Master Cery dan anak2 biz saya 
(^_^)

terima kasih Master Cery atas ilmu yg dicurahkan, tanpa jemu...

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa