Belajar Menjahit Pulak !

Entah dari mana datang, minat menjahit tetiba timbul. Kebetulan ada kawan teror menjahit dan memang ajar menjahit, so ambik peluang ni belajar dengan dia.

Belajar jahit dress..basic menjahit?? zero..hahahha

Selain belajar ngan kawan, banyak gak belajar dari you tube , blog dan grup Facebook..

Kelas Menjahit & Alatan Jahitan




terima kasih pada yang share ilmu menjahit dan tak lokek ilmu. Halalkan ilmu yang saya dah ambik yea..hihi

Hanya Allah yang dapat membalasnya...








Hasil tangan ...jahitan tak berapa kemas..

kata jarjit.... boleh laa...boleh laaa... 😝😝

Bila dapat hasilkan baju, dah macam addict nak menjahit lagi dan lagi.

jimat belanja .baju budak perempuan mahal jugak..kalau pandai menjahit, boleh jimat banyak.

lagi lagi yang ada ramai anak perempuan cam saya, 2 orang anak perempuan...hahaha... (ramai laa sangatt )


Yang penting, boleh berJIMAT

No comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa